/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Boy

Kater

Smirnoff is onze 'je-weet-wel' kater. Het is een knappe red tabby. Hij is de knuffel in huis en er is dan ook geen schoot veilig. Het is een erg aanhankelijke jongeman en houd erg van aanhalen en aandacht. Smirnoff mag dan geen dekkater zijn bij ons (hij is immers Breezer's broer) maar hij is wel de baas! Af en toe worden de dames dan ook vriendelijk doch duidelijk op hun 'plaats' gezet!
Smirnoff is lief, zachtmoedig en vriendelijk voor iedereen!

Smirnoff is our ´fixed´ male. He is a hansome red tabby. He is the teddy bear in the house, and nobody´s lap is safe. He is very affectionate and loves to hug and cuddle. He may be very friendly, but he is in charge! Sometimes he kindly yet firm, puts the ladies in their place!
Smirnoff is kind, gentle and friendly to everyone!